Foto   Gastenbook   Links  
 


 
 

Lieve gasten en vakantie gasten,

Ons prive pension heeft zeven comfortabele en gunstig geprijsde kamers en U zult hier een persoonlijke en gemoedelijke atmosfeer vinden.

Onze kamers beschikken over air conditioning, sateliet televisie en een badkamer met warme douche. De standaard kamerprijs is 750 Baht. Mocht U langer blijven willen dan geven wij elke week een korting op de prijs van 50 Baht. Voor een overzicht van de prijzen kijk hier.

Gesitueerd in de liefelijke Provincie van Prachuap Khiri Khan. Het is hier nog altijd een onontdekte toeristen bestemming in Thailand, ondanks dat het hier voor de toerist heel veel te bieden heeft. Van prachtige witte zandstranden, boedistische tempels, Bergketens, watervallen en werkelijk prachtige natuurgebieden en het lokale dagelijks leven van de Thai. U hoeft voor dit alles niet ver te reizen. Prachuap Khiri Khan heeft het allemaal te bieden en wij zijn paraat om U van alle informatie te voorzien.

Wanneer U zoekt naar rust en U wilt ontsnappen aan het massa toerisme in Thailand, dan bent U bij ons aan het juiste adres.

U kunt hier aan het rustige zandstrand in Ao Manao een strandstoel huren voor de dag voor maar 10 Baht met prachtig uitzicht over de baai met bergen en eilandjes die niet ver voor de kust liggen. Drankjes en snacks worden bedient door de strand-ober en U hoef Uw stoel niet eens te verlaten.

Wij bieden in ons pension ook verhuur aan van bromscooters (automaat). Dan heeft U de mogelijkheid om de gehele omgeving te verkennen en te ontdekken hoe mooi en onontdekt ons stukje paradijs is hier in Thailand.

Wij kunnen voor U ook boottochten en zeevissen organiseren.

U kunt bijvoorbeeld het zee-aquarium van Waghor bezoeken dat in ons kleine dorpje Klongwan ligt. Of U kunt naar de Apenberg gaan waar U de kleine en zeer lieve Siam aapjes kunt voeren die daar nog in het wild leven. Ze zullen uit Uw hand eten en als U geluk heeft neemt er eentje plaats op Uw schouder.

Wij zouden zeer vereert zijn om U als gast te mogen begroeten. Wij staan volledig tot Uw beschikking om Uw droomvakantie te laten beleven in 'Amazing' Thailand.

Wij kijken uit naar Uw komst.

Freddi en Suli, April 2011

 

 

Pension Vienna house

Prachuap Khiri Khan Baai

Ao Manao Baai

Zonsondergang over de baai van Prachuap Khiri Khan

 

 

 

Powered by bike-adventures, Copyright (c) all rights reserved.